Valkenvlucht

Bel ons: 053 – 433 85 00

Valkenvlucht

Roofvogeldemonstraties

Wij zijn Rob en Petra Poliste en wonen in het oosten van het land. Rob is door ministerie erkend valkenier en is in het bezit van de valkeniersakte. Dit houd onder andere in dat Rob mag jagen met een havik en een slechtvalk

Sinds 2005 zijn wij begonnen met het houden van roofvogels en uilen.
Wij verzorgen onze vogels met veel liefde en beschouwen het als een voorrecht om met deze vogels te kunnen en mogen werken. 

Op dit moment zijn wij in het trotse bezit van 19 vogels waaronder;
valken,buizerds,uilen een Falkland caracara, Zwarte Gier, Havik en een Amerikaanse zeearend.
Vrijwel dagelijks trainen wij met onze vogels in het G .J. van Heekpark in Enschede.

Het is noodzakelijk om de vogels hun dagelijkse bewegingsvrijheid te geven en om ze in conditie te houden.Wij verzorgen roofvogel demonstraties door heel Nederland,te denken aan fairs,openingen, beurzen bruiloften, braderie, campings, vrijgezellenfeest, verzorgingstehuizen etc. 

Dit kan ook binnen als de locatie dit toelaat. Al onze vogels vliegen los tijdens de demonstraties.
Tijdens de demonstraties verteld Rob met veel plezier en enthousiasme over onze vogels en laat sommige vogels bij de gasten op de handschoen landen.

Ook vliegen wij met onze vogels trouwringen en sleutels aan,dit kan zowel binnen als buiten. U kunt bij ons ook terecht voor roofvogel fotografie dit kan ook op locatie. Zijn er nog andere wensen dan horen wij dit graag.

Voor vragen en of prijzen kunt u contact opnemen.

Het welzijn van onze vogels en de veiligheid van zowel de vogels als de bezoekers staan voorop. Wij wensen u veel plezier op onze website en nodigen u uit een kijkje te nemen in de wereld van de roofvogels en uilen.